Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

військовослужбовці

dbr.gov.ua

Четвер, 30 квітня 2020, 12:10

Львівських військових підозрюють у розкраданні військової техніки на мільйон гривень

військовослужбовці

Протягом минулого року двоє військовослужбовців однієї з військових частин Львівщини привласнили військову техніку на понад мільйон гривень.

Про це повідомила прес-служба Державного бюро розслідувань.

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у Львові повідомили про підозру заступнику командира ремонтного полку та заступнику командира ремонтно-відновлювального батальйону однієї з військових частин Львівської області у привласненні військової техніки на понад 1 мільйон гривень.

Як встановило слідство, військовослужбовці впродовж 2019 року налагодили схему викрадення з військової частини запчастин до транспортних засобів.

"За результатами проведеної позапланової інвентаризації у господарській діяльності військової частини виявлено недостачу автозапчастин до військової техніки на суму понад 1 мільйон гривень" – йдеться у повідомленні.

Наразі вирішується питання про обрання військовим запобіжного заходу та їх відсторонення від займаних посад. У разі доведення вини їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 12 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.