Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Василь Лозинський

Середа, 6 травня 2020, 10:08

Лозинський пустив пуп'янки у Міністерстві розвитку громад та територій

Василь Лозинський

Василя Лозинського призначили першим заступником міністра розвитку громад та територій України.

Про це повідомила прес-служба Міністерства розвитку громад та територій України.

Вчора, 5 травня, Кабінет Міністрів призначив Василя Лозинського на посаду першого заступника міністра розвитку громад та територій України.

Лозинський опікуватиметься державною політикою у сфері будівництва, містобудування, просторового планування територій та архітектури, технічного регулювання та енергоефективності у будівництві, питаннями євроінтеграції.

Нагадаємо, наприкінці лютого Василь Лозинський подав документи на першого заступника міністра розвитку громад та територій України.

Раніше його призначив своїм першим заступником вже екс-голова Львівської ОДА Маркіян Мальський ще у липні 2019 року. До цього Лозинський працював на посаді виконавчого директора Асоціації місцевих рад Львівщини, а у 2015 році очолював департамент економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської ОДА. 

У лютому Василю Лозинському нарахували 39 тис грн зарплати у Львівській ОДА.

Зазначимо, 11 лютого депутат Львівської обласної ради від ВО "Свобода" Руслан Кошулинський запропонував усунути Василя Лозинського від виконання обов'язків у частині формування територій громад Львівської області.

Раніше Варіанти аналізували плани робочої групи з підготовки пропозицій щодо адміністративно-територіального устрою Львівської області у статті "Бонапарт Лозинського". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.