Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Олег Баляш

Четвер, 7 травня 2020, 16:57

Горілка SKLANKA здобула срібну медаль Канадського інституту рейтингів

Олег Баляш

Горілка SKLANKA виробництва НВП "Гетьман" здобула срібну медаль незалежного Канадського інституту рейтингів.

Горілка нового, але вже популярного бренду SKLANKA виробництва НВП "Гетьман" здобула срібну медаль незалежного Канадського інституту рейтингів, де обігнала горілки брендів Хортиця, Nemiroff, Московську тощо, які брали участь у рейтингу від інших українських виробників.

"Срібна медаль відомого у всьому світі Канадського інституту рейтингів – це висока оцінка якості нашого продукту та своєрідна перепустка на міжнародні ринки. Для нас це важливо, адже експортна складова стає все більш вагомою в діяльності нашого підприємства", – розповів власник НВП "Гетьман" Олег Баляш.

Канадський інститут рейтингу публікує рейтинги якості горілчаної продукції  щокварталу. До журі рейтингу входять відомі у всьому світі експерти, сомельє та фахівці горілчаного ринку.

Щомісяця НВП Гетьман експортує майже 700 тис. пляшок горілки. Горілка бренду SKLANKA належить до преміум класу.

Нагадаємо, що ТзОВ "НВП Гетьман" виготовляє горілчану продукцію у Львові з 2001 року. Підприємство базується на території відомої у Львові фабрики Бачевського і виробляє алкогольну продукцію, зокрема, і елітні види алкогольних напоїв преміум класу: "Президент", "Гетьман", "Держава", "Київ", а також горілку преміум класу Staritsky & Levitsky, яка є найдорожчою у даному сегменті.

В основі виробництва горілок торгової марки "Гетьман" – найкращі технології виробництва, багатоступенева система водоочистки та одна з найефективніших систем очистки горілки "гірський кришталь". Для виробництва горілки "Президент" використовуються найкращі сорти пшениці, а також вода з карпатських джерел.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.