Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

коронавірус

П'ятниця, 8 травня 2020, 09:40

За добу кількість випадків захворювання на коронавірус на Львівщині зросла на 65 – до 660

коронавірус

Станом на ранок у області зафіксували коронавірус у 660 осіб та 18 смертей.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Станом на 08.00 год у Львові та Львівщині підтвердили 660 випадків інфікування коронавірусом, з них 18 випадків смертельні, а 138 пацієнтів одужали. 6 травня від коронавірусу помер 62-річний мешканець Червонограда.

Натомість 7 травня у області підтвердили 595 випадків зараження коронавірусом, а в Україні зафіксували 13 691 випадок зараження коронавірусом та 340 смертей.

За словами заступниці міського голови Львова та керівниці міського штабу з протидії коронавірусу Галини Слічної, загалом за весь період карантину до Львівської обласної інфекційної лікарні звернулись 2848 осіб, госпіталізовані – 447, на амбулаторному лікуванні – 2431 особа, виписані – 304 особи.

Зараз у лікарні перебуває 143 особи, з них в реанімації – 7 осіб, на апаратні ШВЛ – 2 особи.

За оперативними даними, за вчорашню добу лабораторні центри в місті провели 315 ПЛР-тестів, з яких 65 – позитивні.

Додамо, 4 травня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 22 травня, проте скасував декілька заборон. Також уряд дозволить відкрити після карантину літні майданчики кафе і ресторанів.

Львівська міськрада після послаблення карантину першочергово відновитьроботу музеїв "Шевченківський гай" та "Територія терору", хоча раніше міський голова Львова Андрій Садовий заявляв, що через збільшення випадків захворювання на коронавірус Львівська міськрада перегляне питання щодо послаблення карантину у місті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.