Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Героїв УПА, 73

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 8 травня 2020, 13:04

У новому житловому комплексі на Героїв УПА не можуть вирішити питання з заїздом до будинків

вул. Героїв УПА, 73

Виконком міськради зобов'язав забудовника зняти несанкціоновані шлагбауми, облаштувати дорогу та під'їзд до житлового комплексу.

Сьогодні, 8 травня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реконструкцію ТзОВ "Карелла" та ТзОВ "Воркбуд" об'єкта незавершеного будівництва (багатоквартирний житловий будинок з паркінгом) шляхом надбудови та добудови під житлові будинки з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземною автостоянкою на вул. Героїв УПА, 73 у м. Львов.

Йдеться про будівлю, що розсташована на земельній ділянці 1,0419 га, яка складаєть з 5-ти секцій. У Львівській міськраді встановили, що висота будівлі після реконструкції не повинна перевищувати секція № 1, 2, 5 – до 28,20 м; секція № 3, 4 – до 46,20 м.

Один із членів виконкому Орест Печенко зауважив, що минулого разу це питання перенесли, через підозри про збільшення поверховості комплексу, тому вчора організували виїзд на об'єкт будівництва.

"Насправді там вже фактично закінчений будинок і про добудову не йдеться, тому що вже повністю зробелно дах. Там є інше дуже актуальне питання доїздів до того житлового будинку. На тій території стоїть досить багато шлагбаумів та воріт. Я пропоную, як варіант вирішення цього питання, сьогодні проголосувати за це рішення, але дати доручення Франківській адміністрації, щоб під час здачі цього будинку вирішили питання доїзду до цього будинку" – заявив Орест Печенко.

Він додав, що шлагбауми встановили несанкціоновано, а ворото намагаються зносити, однак їх постійно відновлюють. Однак власники погоджуються розгородити заїзд, якщо забудовник 

За даними порталу YouControl ТзОВ "Карелла" засноване в Києві більше 15 ркоів тому і займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Її власниками є кияни Ілля Битка та Євген Введенський. 

ТзОВ "Воркбуд" створили майже 5 років тому у Львові на вулиці Володимира Великого, 18 і займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Розмір статутного капіталу фірми становить 5 тисяч гривень. Її кінцевими бенефіціарними власниками є Петрук Людмила, Петрук Сергій та Столмов Євген, а засновником Василь Мацелюх та приватне акціонерне товариство "Компанія з управління активами "Карпат-Інвест", яка також належить Сергієві та Людмилі Петрукам та Євгену Столмову, управляє активами цілого ряду підприємств, серед яких "Арія моторс" – офіційний дилер Honda у Львові, "Алекс Со" – офіційний дилер Volkswagen та інші.

Зазначимо, компанія взяла участь в тендер у системі ProZorro на легковий автомобіль, який Львівська облрада замовила для голови облради Олександра Ганущина.

Нагадаємо, у вересні 2019 року Львівська міськрада надала "Компанії Ріел-естейт груп" дозвіл на будівництво 14-поверхового офісного комплексу на вул. Героїв УПА, 73. Крім цього  5 червня, виконком Львівської міськради дозволив будівництво адміністративно-офісної будівлі з багаторівневим паркінгом на вул. Героїв УПА, 73, а у лютому 2019 року власник ПП "Медіс" розпочав зводити торгово-офісний центр за цією ж адресою на вул. Героїв УПА, 73.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.