Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Собор святого Івана Хрестителя

ФБ Парафія "Собору святого Івана Хрестителя"

П'ятниця, 8 травня 2020, 16:25

У храмі на Сихові у 4 священників виявили коронавірус

Собор святого Івана Хрестителя

Інфікування COVID-19 також підтвредили у двох працівників Собору Святого Івана Хрестителя, що на вулиці Зубрівській.

Про це повідомли на сайті Львівської Архиєпархії УГКЦ.

У чотирьох священнослужителів парафії Собору Святого Івана Хрестителя, що на вул. Зубрівська, 1г, а також у двох працівників храму виявили інфікування COVID-19.  У приміщенні храму проведено дезінфекцію відповідно до усіх санітарних вимог.

"Оскільки серед недужих на коронавірус є не лише миряни, а й представники духовенства, просимо вірних Львівської Архиєпархії дотримуватись установлених обмежень, що стосуються масових заходів, зокрема, храмових Богослужень. Зважаючи на зростання кількості підтверджених випадків захворювання на коронавірус, закликаємо духовенство і вірних Львівської Архиєпархії звернути на поширення недуги максимальну увагу" – йдеться у повідомленні.

Станом на сьогодні в Україні зафіксували 14 195 випадків зараження коронавірусом та 361 смерть. Щодо Львівщини, то у Львівській міськраді офіційно підтвердили 660 випадків зараження цим вірусом.

Нагадаємо, 4 травня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 22 травня, проте скасував декілька заборон. Сьогодні Кабмін оприлюднив перелік закладів, яким дозволять працювати з 11 травня.

Додамо, Львівщина не увійшла у перелік областей із найбільшою кількістю зроблених ПЛР-тестів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.