Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Сихів

Вівторок, 12 травня 2020, 10:40

Найбільше інфікованих коронавірусом виявили на Сихові

Сихів

Третину всіх хворих на Covid-19 в місті зафіксували у Сихівському районі.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив сьогодні, 12 травня, міський голова Львова Андрій Садовий в ефірі радіо "Львівська хвиля", під час моніторингу ситуації щодо коронавірусу у Львові з'ясували, що третина всіх захворілих у місті – мешканці Сихівського району.

"Ми планували серйозне послаблення карантину з 11 травня, але побачили значний ріст захворюваності. Захворюваність знижується, – за вчора маємо 27 позитивних ПЛР-тестів, з них по місту 18. До речі, під час моніторингу ситуації, в нас третина всіх захворілих по місту Львову – це Сихівський район" – наголосив Андрій Садовий.

Нагадаємо, станом на сьогодні у Львівській міськраді офіційно підтвердили 825 випадків зараження коронавірусом.

Раніше обласна комісії ТЕБ і НС ухвалила рішення про продовження карантину без пом'якшувальних заходів у Львівській області до 15 травня. Також міський голова Львова Андрій Садовий заявляв, що через збільшення випадків захворювання на коронавірус Львівська міськрада перегляне питання щодо послаблення карантину у місті.

Додамо, 4 травня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 22 травня, проте скасував декілька заборон. Також уряд дозволить відкрити після карантину літні майданчики кафе і ресторанів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.