Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

коронавірус

Середа, 13 травня 2020, 09:00

За добу кількість випадків захворювання на коронавірус на Львівщині зросла на 45 – до 870

коронавірус

Станом на ранок у області зафіксували коронавірус у 870 осіб та 23 смерті.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Станом на 08.00 год у Львові та Львівщині підтвердили 870 випадків інфікування коронавірусом, з них 23 випадки смертельні, а 168 пацієнтів одужали. 11 травня від коронавірусу помер 80-річний львів'янин.

За словами заступниці міського голови Львова та керівниці міського штабу з протидії коронавірусу Галини Слічної, загалом за весь період карантину до Львівської обласної інфекційної лікарні звернулись 3670 осіб, госпіталізовані – 497, на амбулаторному лікуванні – 3169 осіб, виписані – 336 осіб.

Зараз у лікарні перебуває 161 особа, з них в реанімації – 10 осіб, на апаратні ШВЛ – 3 особи.

Загалом коронавірусну інфекцію виявлено — у 870 осіб, 22 людей померло. 168 пацієнтів одужало.

За оперативними даними, за вчорашню добу лабораторні центри в місті провели 308 ПЛР-тестів, з яких 45 – позитивні (з них – 30 це мешканці Львова).

Нагадаємо, обласна комісії ТЕБ і НС ухвалила рішення про продовження карантину без пом'якшувальних заходів у Львівській області до 15 травня. Також раніше міський голова Львова Андрій Садовий заявляв, що через збільшення випадків захворювання на коронавірус Львівська міськрада перегляне питання щодо послаблення карантину у місті.

Додамо, 4 травня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 22 травня, проте скасував декілька заборон. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.