Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

автокінотеатр у Львів

city-adm.lviv.ua

Четвер, 14 травня 2020, 13:37

У Львові запрацювали два автокінотеатри

автокінотеатр у Львів

 Квиток можна придбати виключно онлайн.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З 11 травня у Львові ввели певні пом’якшення карантинних заходів, зокрема – дозволено діяльність автокінотеатрів. І вже цього тижня у місті розпочинають роботу два такі кінотеатри.

Зокрема, вчора, 13 травня, на 3 поверсі багаторівневого паркінгу ТВК "Південний" відкрився автокінотеатр на даху. Фільми тут показують на екрані, розміром 10 на 5 метрів.

А сьогодні, 14 травня, на парковці стадіону "Арена Львів" розпочне роботу автокінотеатр Kinolife Cinema. До уваги глядачів представлятисуть як сучасні картини з відомими акторами, так і призери кінофестивалів та найкращі фільми українського кінематографу.

Організатори підкреслюють, що автокінотеатр є безпечною розвагою в карантинний час, оскільки глядач не залишає свого авто, а звук транслюється у авто на FM-хвилі.

Нагадаємо, 24 квітня міський штаб із прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції у Львові продовжив карантин у місті до 11 травня, заборонив діяльність автокінотеатру.

Зазначимо, обласна комісії ТЕБ і НС ухвалила рішення про продовження карантину без пом'якшувальних заходів у Львівській області до 15 травня. Також раніше міський голова Львова Андрій Садовий заявляв, що через збільшення випадків захворювання на коронавірус Львівська міськрада перегляне питання щодо послаблення карантину у місті.

Додамо, 4 травня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 22 травня, проте скасував декілька заборон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.