Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

тролейбус

П'ятниця, 15 травня 2020, 16:15

У Львові тролейбус №31 курсуватиме за попереднім маршрутом Шота Руставелі-Пульмонологічний центр

тролейбус

Таке рішення прийняли через численні звернення медичних працівників.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили у ЛКП "Львівелектротранс", у зв’язку з численними зверненнями медичних працівників, прийняли рішення відновити курсування тролейбусного маршруту № 31 за попередньою схемою руху – "Шота Руставелі- Пульмонологічний центр".

Нагадаємо, з 13 квітня 2020 року тролейбус № 31 курсував за скороченим маршрутом – "ДБК – Пульмонологічний центр".

Нагадаємо, 6 квітня громадський транспорт Львова перейшов в режим спецперевезень. В громадському транспорті дозволили перевозити лише працівників служб, які забезпечують життєдіяльність міста, за наявності посвідчення.

У Львові на час карантину скасували пільговий проїзд у громадському транспорті. Також у львівських маршрутках заборонили перевозити більше 10 пасажирів. Штрафи за порушення становлять від 17 до 170 тисяч гривень. Пізніше уряд дозволив заповнювати 50% місць для сидіння в громадському транспорті.

Додамо, 4 травня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 22 травня, проте скасував декілька заборон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.