Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сміттєзвалище

viv.dei.gov.ua

Четвер, 21 травня 2020, 14:19

На Старосамбірщині виявили незаконні сміттєзвалища

сміттєзвалище

Сміття викинули біля села Стрільбичі та в урочищі "Широкі стаї".

Про це повідомляє прес-служба Державної екологічної інспекції у Львівській області.

Вчора, 20 травня, екоінспектори провели перевірку на території Старосамбірського району та виявили незаконні сміттєзвалища.

Зокрема, сміття викинули на узбіччі дороги на території Стрільбицької сільської ради, яка веде до сміттєзвалища Старого Самбору.

Також інспектори встановили та затримали порушника, який незаконно відвантажував сміття на землях Слохинівської сільської ради в урочищі "Широкі стаї".

На порушника складено протокол про адміністративне правопорушення за статтею 82 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, 5 травня на Жовківщині виявили два незаконні сміттєзвалища. Сміття викинули на площі 10 100 кв.м у селі Козулька та біля пам’ятника на честь перемоги над турецько-татарськими загонами. Також нещодавно на Пустомитівщині сміття викинули біля сіл Городиславичі та Звенигород.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.