Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад у Львові

П'ятниця, 22 травня 2020, 14:44

У Львові працівники трьох лікарень міста отримають по 10 тис грн доплати

медичний заклад у Львові

237 медиків, які надають допомогу пацієнтам, які поступають з підозрою на коронавірус, отримають по 10 тисяч гривень премії.

Сьогодні, 22 квітня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про надання матеріальної допомоги працівникам медичних закладів Львова.

Зокрема, 237 медикам, які надають допомогу хворим на пневмонію, пацієнтам, які поступають з підозрою на коронавірус, та беруть участь у проведенні ПЛР-діагностики виплатять по 10 тисяч гривень премії.

Відтак, премії отримають:

- 4 лаборантів Військово-медичного клінічного центру Західного регіону, які беруть участь у проведенні ПЛР-діагностики;

- 10 лаборантів Львівського обласного лабораторного центру МОЗ України, які беруть участь у проведенні ПЛР-діагностики;

- 223 медичні працівники 8-ї міської клінічної лікарні Львова, яка надає допомогу хворим з пневмонією та підозрою на коронавірусну інфекцію.

Нагадаємо, 3 квітня Львівська міськрада виплатила додатково по 10 000 грн 13 лаборантам, які проводять тести на коронавірус методом полімеразної ланцюгової реакції, а 10 квітня 237 працівників Львівської інфекційної лікарні отримали 10 тисяч гривень премії. 17 квітня лаборанти львівського медуніверситету, які проводять ПЛР-тести на коронавірус, також отримали по 10 тисяч премії, а наприкінці квітня – працівники 1-ї міської клінічної лікарні.

Загалом на ці виплати міськрада Львова вже скерувала 3,7 млн грн.

Додамо, раніше наголошувалося, що у Львові медиками, які контактуватимуть із хворими на коронавірус, виплатять надбавку до зарплати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.