Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медики

П'ятниця, 17 квітня 2020, 13:00

Лаборантам львівського медуніверситету, які проводять ПЛР-тести на коронавірус, виплатять премії

медики

Вісім працівників отримають по 10 тисяч гривень фінансової допомоги.

Сьогодні, 17 квітня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення  про надання матеріальної допомоги працівникам Науково-дослідного інституту епідеміології та гігієни Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького.

Зокрема,  8 медиків, які проводять тести на коронавірус методом полімеразної ланцюгової реакції, отримають по 10 тисяч гривень премії.

"Це друга лабораторія, яка в нас запрацювала і проводить лабораторні дослідження на ПЛР. Ще є третя лабораторія, яка запрацювала на цьому тижні – це лабораторія Військового госпіталю, і також ті працівники, які задіяні до цієї роботи, отримають таку матеріальну допомогу від міста" –  пояснила заступниця міського голови, очільниця міського штабу з протидії COVID-2019 Галина Слічна.

Нагадаємо, 3 квітня Львівська міськрада виплатила додатково по 10 000 грн 13 лаборантам, які проводять тести на коронавірус методом полімеразної ланцюгової реакції. Додамо, у Львові медиками, які контактуватимуть із хворими на коронавірус, виплатять надбавку до зарплати.

10 квітня ще 237 працівників Львівської інфекційної лікарні отримали 10 тисяч гривень премії.

Раніше Андрій Садовий заявляв, що планує на час карантину зменшити зарплати чиновникам мерії, які працюють дистанційно.

Зазначимо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.