Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Трускавецька

Понеділок, 25 травня 2020, 16:17

Садовий доручив Литвинюк опіку над проектом архіву на Трускавецькій

вул. Трускавецька

У Львові створили робочу групу для розгляду проекту будівництва міського архіву на вул. Трускавецькій.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №183 від 25 травня 2020 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу для забезпечення підготовки та розгляду проектної документації будівництва міського архіву на вул. Трускавецькій.

"Утворити робочу групу для забезпечення підготовки та розгляду проектної документації будівництва міського архіву на вул. Трускавецькій" – йдеться у розпорядженні.

Керівницею робочої групи стала керуюча справами виконкому Марта Литвинюк, а її заступницею – директорка департаменту адміністративних послуг Валентина Бартошик.

У склад робочої групи також входитимуть: начальник управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Антон Коломєйцев, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Oлександр Одинець, директор Наукової бібліотеки Львівського національного університету імені Івана Франка василь Кметь.

Робоча група має залучити керівників виконавчих органів Львівської міської ради, комунальних підприємств та організацій для надання пропозицій до проектної документації будівництва міського архіву на вул. Трускавецькій.

Зазначимо, під будівництво архіву мерія виділила ділянку на вул. Пулюя –Трускавецька. А ремонт цих вулиць стартував у серпні 2017 року. Того ж року мерія оголосила всеукраїнський відкритий архітектурний конкурс на кращу проектну пропозицію будівлі міського архіву.

А у лютому 2020 року ЛКП "Ратуша-сервіс" визначили замовником будівництва міського архіву навул. Трускавецькій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.