Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ВНЗ Львова

Вівторок, 26 травня 2020, 17:30

Іспити в львівських вишах можуть перенести через неготовність Львівщини до послаблення карантину

ВНЗ Львова

Міносвіти планує дозволити з 1 червня проводити іспити у вузах тих областей, де є дозвіл на ослаблення карантину.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Як заявила в.о. міністра освіти і науки Любомира Мандзій в ефірі "Україна 24", з 1 червня у вищих навчальних закладах можливе проведення екзаменаційних сесій в групах не більше десяти осіб, але тільки в тих регіонах, де є дозвіл на ослаблення карантину.

"З 1 червня іспити можливі у закладах вищої освіти за умови дотримання всіх протиепідемічних заходів, а також в групах не більше десяти осіб. Але все це залежить від кожної окремої адміністративної території, тому що перед тим, як відбувається ослаблення карантинних заходів, повинно бути прийнято рішення обласної комісії ТЕБ та НС", - заявила Любомира Мандзій.

За її словами, в основному вузи готові до проведення іспитів дистанційно.

Нагадаємо, раніше Міністерство освіти і науки перенесло початок вступної кампанії до університетів та інститутів на серпень.

Додамо, в Україні оголосили дату основної сесії ЗНО-2020, яка пройде з 25 червня по 17 липня, а Львівщина не готова до послаблення карантину через низьку кількість тестувань.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.