Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

лікарні Львова

Четвер, 28 травня 2020, 12:43

На Львівщині на Covid-19 захворіли 300 медпрацівників

лікарні Львова

За весь час у області коронавірусом інфікувались 300 медпрацівників в 11 лікарнях.

Про це сьогодні повідомила заступниця міського голови Львова та керівниця міського штабу з протидії коронавірусу Галина Слічна на сесії Львівської міської ради.

За період проведення протиепідеміологічних заходів боротьби з Covid-19 у Львівській області цим вірусом інфікувались 300 медичних працівників в 11 медзакладах області.

За цей час 63 з них вже одужали, 148 інфікованих – це медпрацівники закладів охорони здоров'я міста Львова, 40 з яких вже одужали, а на амбулаторному лікуванні перебуває 74, на стаціонарному – 30 медичних працівників.

Крім цього, зареєстрували смерть медсестри з однієї із лікарень Львова.

"Найбільше заражених медпрацівників з лікарні швидкої медичної допомоги Львова, в лікарні на Топольній захворів 91 медичний працівник, з них одужало 12, а 52 перебувають на амбулаторному лікуванні, а 27 – на стаціонарі. У 8-ій лікарні захворіло 6 медпрацівників, з них 2 одужало, 4 перебувають на амбулаторному лікуванні. В 1-ій лікарні захворілих 8, з них 3 одужало, 5 перебувають на амбулаторному лікуванні та 1 летальний випадок. В пологовому будинку був зафіксований 1 хворий медпрацівник, котрий вже одужав", – відзвітувала Галина Слічна.

Нагадаємо, станом на сьогодні на ранок у області підтвердили 1513 випадків зараження коронавірусом, а кількість інфікованих у Львові зросла до 947 осіб.

Раніше обласна комісія ТЕБ і НС продовжила до 29 травня карантинні заходи у області через погіршення ситуації із коронавірусом. Також Львівщина не готова до послаблення карантину через низьку кількість тестувань.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.