Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

коронавірус

Четвер, 28 травня 2020, 09:40

За добу кількість випадків захворювання на коронавірус на Львівщині зросла на 70 – до 1513

коронавірус

Станом на ранок у області зафіксували коронавірус у 1513 осіб та 48 смертей.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Станом на 08.00 год у Львові та Львівщині підтвердили 1513 випадків інфікування коронавірусом, з них 48 випадків смертельні, а 335 пацієнтів одужали.

За словами заступниці міського голови Львова та керівниці міського штабу з протидії коронавірусу Галини Слічної, загалом за весь період карантину до Львівської обласної інфекційної лікарні звернулись 4697 осіб, госпіталізовані – 634, на амбулаторному лікуванні – 4063 особи, виписані – 484 особи.

Зараз у лікарні перебуває 155 осіб, з них в реанімації – 6 осіб, на апаратні ШВЛ – 2 особи.

За оперативними даними, за вчорашню добу лабораторні центри в місті провели 329 ПЛР-тестів, з яких 70 – позитивні (з них – 53 це мешканці Львова).

Нагадаємо, за добу підтвердили 4 нові випадки смертей людей, інфікованих Covid-19, а обласна комісія ТЕБ і НС продовжила до 29 травня карантинні заходи у області через погіршення ситуації із коронавірусом.

Додамо, 20 травня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 22 червня, проте скасував декілька заборон. МОЗ опублікував етапи послаблення карантину в Україні.

А з 13 травня у Львові дозволили відкрити перукарні, салони краси та приватні стоматології, а з 18 травня у Львові дозволили відновити роботу магазинам одягу, білизни та взуття, які розташовані у ТРЦ та поліклінік.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.