На Львівщині підтвердили 51 смерть від коронавірусу

пʼятниця, 29 травня 2020 р. о 14:02
На Львівщині підтвердили 51 смерть від коронавірусу
швидка допомога

Помер 73-річний мешканець Пустомитівського району.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні у області підтвердили ще одну смерть інфікованого коронавірусом. 73-річний мешканець Пустомитівського району помер 28 травня у Госпіталі ветеранів війн та репресованих імені Юрія Липи.

До реанімації чоловік потрапив 16 травня, а позитивний результат тесту на коронавірус отримали 26 травня. У загиблого були супутні захворювання –діабет, нефректомія з приводу онкології.

Зазначимо, сьогодні зранку також підтвердили ще два смертельні випадки від Cоvid-19 – померли 68-річний мешканець Жовківського району та 70-річна львів'янка.

Станом на сьогодні у області виявили 1563 випадки зараження коронавірусом, а в Україні зафіксували 22 811 випадків зараження коронавірусом та 679 смертей.

Раніше обласна комісія ТЕБ і НС продовжила до 29 травня карантинні заходи у області через погіршення ситуації із коронавірусом. Також Львівщина не готова до послаблення карантину через низьку кількість тестувань.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024