Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

махінації із закупівлями

СБУ

П'ятниця, 12 червня 2020, 13:28

Посадовців Львівської залізниці викрили на махінаціях із закупівлями на майже чотири мільйони гривень

махінації із закупівлями

Посадовці закуповували вживані запчастини для поїздів у Росії та видавали їх за нові.

Про це повідомляє управління Служби безпеки у Львівській області на своїй сторінці у Фейсбуці.

Оперативники спецслужби задокументували мільйонні зловживання посадовців Регіональної філії "Львівська залізниця" під час проведення закупівель запчастин для поїздів.

"Посадовці філії "домовились" з комерсантами про закупку необхідних залізниці запчастин на суму понад 3,7 мільйона гривень. За даними слідства, підрядники замість нових деталей постачали вживану продукцію, яку ввозили з Російської Федерації. Кошти, отримані від держпідприємства, зловмисники переводили на рахунки комерційних структур з ознаками фіктивності для виводу в "тінь" – йдеться у повідомлоенні.

Відтак, під час обшуків правоохоронці вилучили вживані запчастини до поїздів та фінансово-господарську документацію, яка підтверджує ці оборудки.

У межах кримінального провадження, розпочатого за ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.