Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад на Львівщині

Понеділок, 15 червня 2020, 16:41

Лікарня на Самбірщині розпочала приймати інфікованих Covid-19

медичний заклад на Львівщині

Станом на сьогодні п'ять районних лікарень області приймають пацієнтів з підозрою на Covid-19.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Рудківська лікарня, що у Самбірському районі, розпочала приймати пацієнтів з підозрою на Covid-19.

"У п’ятницю, 12 червня, НКП "Рудківська лікарня" Рудківської міської ради розпочала приймати хворих з підозрою на корона вірусну інфекцію. Отож, у нас в районах у нас є 5 лікарень, які приймають таких пацієнтів", – заявив директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис.

За його словами, станом на сьогодні інфікованих коронавірусом приймають п'ять лікарень в районах та п'ять медичних закладів Львова.

Загалом у стаціонарах перебуває 638 хворих: 191 – у Львівській обласній інфекційній лікарні, 103 – в Центрі легеневого здоровя, 55 – у 8 міській клінічній лікарні, 61 – у 1 міській клінічній лікарні Львова, 122 – у госпіталі ветеранів війни та репресованих ім. Ю. Липи, 46 – у Стрийській міській лікарні, 31 – у Кам'янка- Бузькій лікарні, 6 – в Стебницькій міській лікарні, 19 – у Сокальська центральній районній лікарні, 4 – у Рудківській лікарні.

Нагадаємо, обласна комісія ТЕБ і НС продовжила до 19 червня карантин через складну ситуацію із коронавірусом. А за останню добу лабораторні центри провели 668 ПЛР-тестів, з яких 136 – позитивні. 

Додамо, на початку березня у області визначили сім медичних закладів, які прийматимуть пацієнтів з коронавірусом у разі переповнення Львівської інфекційної лікарні, однак з 16 травня до цього переліку додали ще 4 районні лікарні: Стебницьку, Кам'янка-Бузьку, Стрийську та Сокальську.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.