Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЗНО-2020

П'ятниця, 26 червня 2020, 16:24

Більше 80% абітурієнтів з Львівщини взяли участь у ЗНО

ЗНО-2020

Загалом 152 тисяч осіб склали тест з математики, який розпочалася основна сесія ЗНО.  

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

Вчора, 25 червня, стартувала основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання, яка розпочалася тестуванням з математики. Участь у тестуванні взяли 152 180 осіб, що становить 81,79% від загальної кількості зареєстрованих.

Щодо Львівщини, то 81,64% склали тест з математики.

Також, за даними УЦОЯО, 83 учасники ЗНО не були допущені до пунктів тестування, з них 30 – через виявлення ознак гострих респіраторних захворювань. Дотримання процедури тестування контролювали 126 громадських спостерігачів.

 

Для учасників, які з поважних причин не змогли взяти участь в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання, проводиться додаткова сесія. Для цього потрібно протягом 5 днів після тестування з певного предмета (враховуючи день проведення) подати заяву до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти. Зразок заяви та перелік документів, які необхідно надати, можна знайти на сайті Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Нагадаємо, раніше в Україні оголосили дату основної сесії ЗНО-2020, яка пройде з 25 червня по 17 липня. ЗНО стартує 25 червня тестуванням з математики і завершиться 17 липня тестуванням з хімії. Тестування з української мови і літератури відбудеться 30 червня, з фізики – 2 липня, з іспанської, німецької, французької мов – 6 липня, з англійської мови – 7 липня, з історії України – 9 липня, з біології – 13 липня, з географії – 15 липня.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.