Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Микола Маланич

Вівторок, 30 червня 2020, 16:40

Маланич вдруге очолюватиме Держекоінспекцію Львівщини

Микола Маланич

Микола Маланич очолюватиме Держекоінспекцію у Львівській області на час карантину замість Назара Бекетова.

Про це повідомляє прес-служба Державної екологічної інспекції України.

На період дії карантину та до дня визначення переможця конкурсного відбору на цю посаду начальником Державної екологічної інспекції у Львівській області призначили екс-керівника цієї інспекції Миколу Маланича. 

"За результатами проведеного добору відповідно до наказу Держекоінспекції від 18.06.2020 №207 на зайняття посади начальника Державної екологічної інспекції у Львівській області – Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Львівської області, на період дії карантину та до дня визначення переможця конкурсного відбору відповідно до законодавства, шляхом укладення контракту, визначено кандидатуру Маланича Миколи Миколайовича"– йдеться у повідомленні.

Зазначимо, лише у травні цього року тимчасовим керівником Держекоінспекції Львівщини призначили Назара Бекетова, координатора ВГО "Зелений Фонд" у Західному регіоні.

Нагадаємо, до Бекетова керівником Держекоінспекції Львівщини був Микола Маланич, якого у грудні 2019 року звільнили з посади.

Микола Маланич у 2007 році обіймав посаду провідного спеціаліста Сокальського міжрайонного відділу з контролю за використанням та охороною земель, а у 2009 році – начальника відділу Центрального регіонального відділу з контролю за використанням і охороною земель.

З 2012 року він був спеціалістом відділу оперативного контролю за дотриманням вимог земельного законодавства Управління з контролю за використанням та охороною земель Державної інспекції сільського господарства в Львівській області.

У 2018 році Маланич задекларував 463 364 грн загального доходу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.