Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

перекриття руху

П'ятниця, 3 липня 2020, 14:58

З вівторка перехрестя вул. Б. Хмельницького – Опришківська закриють для транспорту

перекриття руху

З 7 липня через ремонт вулиці буде перекрито для проїзду транспорту перехрестя вул. Б. Хмельницького – Опришківська.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З 7 липня перекриють для руху транспорту перехрестя вул. Б. Хмельницького – Опришківська через капітальний ремонт цієї вулиці. Роботи наразі відбуваються на ділянці від вул. Промислова (Опришківська) до вул. Механічної.

Загалом вул. Б. Хмельницького ремонтуватимуть на ділянці від вул. Промислова до вул. Липинського.

"З вівторка, 7 липня, буде перекрито для руху приватного транспорту перехрестя вул. Б. Хмельницького – Опришківська, у зв’язку з тим, що підрядник буде облаштовувати асфальтне покриття на цій ділянці. Будемо намагатися це зробити швидко і якісно, щоб протягом тижня провести роботи і відновити рух транспорту", – заявив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури міськради Андрій Білий.

Зазначимо, з 8 травня у Львові розпочали ремонтувати вулицю Богдана Хмельницького. Роботи виконує ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл", а загальна вартість виконання робіт, згідно з договором-підряду, укладеним між ЛКП "Львівавтодор" та ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" – 175,4 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.