Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад у Львові

Вівторок, 14 липня 2020, 14:06

У Буському районі на Covid-19 захворіла 13-річна дитина

медичний заклад у Львові

У селі Новосілки Буського району на коронавірус захворіла 13-річна дитина.

Про це повідомляє Буський медіапортал.

У селі Новосілки Буського району на коронавірус захворіла 13-річна дитина, де напередодні через спалах захворювання на карантин закрили сільську раду.

Керівник Штабу з ліквідації надзвичайної ситуації, перший заступник голови Буської райдержадміністрації Богдан Гринишин повідомив, що станом на 13 липня у Буському районі зафіксовано 60 випадків захворювань коронавірусом, з них 22 залишаються хворими, а 8 осіб перебувають на амбулаторному лікуванні.

Нагадаємо, станом на ранок сьогодні на Львівщині зафіксували коронавірус загалом у 7254 осіб, зокрема, 188 летальних випадків.

Додамо, 11 липня  Львівщина ввійшла у перелік областей, яким Міністерство охорони здоров'я рекомендує послабити карантин. Вчора, 13 липня, Львівська обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на позачерговому засіданні ухвалила рішення частково послабити карантинні обмеження в області.

З 7 липня у Львівській області дозволено роботу закладів громадського харчування, готелів і фітнес-центрів.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.