Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Кінопалац на Театральній

Четвер, 23 липня 2020, 15:05

Кінопалац на Театральній закрили назавжди

Кінопалац на Театральній

У Львові закрили "Кінопалац" на вулиці Театральній.

Про це повідомив артдиректор львівської мережі кінотеатрів "Кінопалац" Станіслав Тересенко у Фейсбук. 

У Львові закрили один з трьох кінотеатрів мережі "Кінопалац" на вулиці Театральній. Відтепер працюватимуть лише 2 заклади – кінотеатр ім. Довженка та "Копернік", відновлення роботи якого заплановано на 8 серпня.

Як повідомив кореспонденту Варіантів Станіслав Тарасенко, подальша доля приміщення невідома.

Нагадаємо, приміщення в якому розміщувався "Кінопалац" на вулиці Театральній, 22, знаходиться на балансі Міністерства оборони України. На початку цього року, у січні, засоби масової інформації поширили інформацію щодо продажу будівлі Будинку офіцерів. Згодом інформацію спростували. Тоді ж міський голова Львова Андрій Садовий звернувся з листом до Міністра оборони України та пообіцяв відновити будівлю та провести реконструкцію кінозалів.

Додамо, що напередодні, у червні минулого року, Західний апеляційний господарський суд визнав неправомірним рішення Львівської міськради щодо підняття орендної плати у 60 разів для приміщення кінотеатру "Коперник". Ще у 2018 році директор мережі кінотеатрів "Кінопалац-Львів" Дмитро Можаровський заявив Варіантам, що це рішення є неправомірним, ще два з половиною роки тому міськрада вимагала від кінотеатру 250 тис. грн орендної плати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.