Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ярослав Рущишин

Вівторок, 11 серпня 2020, 17:15

Рущишин йде у мери Львова

Ярослав Рущишин

Ярослав Рущишин братиме участь у виборах міського голови Львова від партії партії Голос.

Сьогодні на з'їзді партія Голос прийняла рішення взяти участь і місцевих виборах, які відбудуться 25 жовтня цього року, та висунула народного депутата від партії Голос Ярослава Рущишина кандидатом у мери Львова.

"Наші люди представлені майже у всіх районах області, діють 12 осередків, в нас сформований штаб, який займається передвиборчою кампанією. Наша мета – прибрати негативні явища у політиці шляхом заміщення носіїв небезпечних для України цінностей на професійних фахівців" – наголосив Рущишин.

Зазначимо, Ярослав Рущишин пройшов до Верховної Ради на виборах у липні 2019 року в окрузі №117 Львова від Голосу. До обрання нардепом він був гендиректором мережі швейних фабрик у Західній Україні ВАТ "Троттола", а також є одним із засновників "Дзиґи". У 2006-2010 роках Рущишин був депутатом Львівської обласної ради.

Рущишин є почесним сенатор Українського Католицького Університету та член Наглядової ради Львівської бізнес-школи Українського Католицького Університету.

У лютому цього року Рущишину виділили кабінет у ЦНАПі Франківського району Львова для створення громадської приймальні.

У 2019 році Рущишин задекларував 2,8 млн грн доходу та переписав всі свої фірми на дружину.

Додамо, у липні голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький заявив, що не має намірів брати участь у виборах мера Львова. А у червні нардеп від Слуги народу Олександр Дубінський підтвердив, що у партії розглядався варіант підтримки Андрія Садового на виборах мера Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.