Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Вівторок, 21 липня 2020, 13:57

Козицький не буде технічним кандидатом для Садового

Максим Козицький

Максим Козицький заявив, що не має намірів брати участь у виборах мера Львова.

Про це сьогодні під час пресконференції голова Львівської облдержадміністрації розповів, відповідаючи на запитання кореспондента Варіантів.

Голова Львівської облдержадміністрації та очільник обласного осередку партії Слуга народу Максим Козицький заперечив інтерес в участі на виборах міського голови Львова.

"У мене нема амбіцій брати участь у виборах на посаду мера Львова. Я вважаю, що я потрібен тут, на посаді голови Львівської обласної державної адміністрації", – повідомив Козицький.

Козицький заявив, що партія Слуга народу його не висувала його, як кандидата, на цю посаду, щобільше, партія досі не визначилась з тим, хто ж саме представлятиме її на місцевих виборах, а список з дев'яти потенційних кандидатів оприлюднять згодом. Проте, хто є в цьому списку, Максим Козицький також відмовився коментувати.

Нагадаємо, у червні Максим Козицький погодився очолити Львівський обласний осередок партії Слуга народу.

Додамо, раніше партія Голос заявила про участь у місцевих виборах. Вони не підтримуватимуть Андрія Садового, якщо він йтиме у мери, натомість висунуть свого кандидата. Крім цього, у червні нардеп від Слуги народу Олександр Дубінський підтвердив, що у партії розглядався варіант підтримки Андрія Садового на виборах мера Львова.

Також ще у березні цього року народний депутат, лідер депутатської групи "За майбутнє" Тарас Батенко заявив, що візьме участь у виборах мера Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.