Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт доріг на Львівщині

Четвер, 20 серпня 2020, 14:01

На Львівщині стартує будівництво об’їзної дороги Трускавця

ремонт доріг на Львівщині

Дорога матиме дві смуги руху із загальною шириною проїзної частини 7,5 метрів.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області на своїй сторінці у Фейсбуці.

ДАБІ надала дозвіл на будівництво ділянки автомобільної дороги  Т-14-02 Східниця – Пісочна поблизу Трускавця в обхід карстових проваль у Дрогобицькому районі.

Як зазначив керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза, на дорозі між Трускавцем та Дрогобичем почали з'являтися тріщини через обвал карстової породи, який виник у 2017 році. Тому з 2018 року Служба автомобільних доріг Львівщини розпочала проектування будівництва нової дороги Східниця – Пісочна.

"Це буде нове будівництво ділянки дороги, відповідно до європейських стандартів, з якісним дорожнім покриттям та організацією дорожнього руху. Новозбудована ділянка автомобільної дороги сягатиме майже 4 км і стане об’їзною дорогою міста Трускавець" – заявив Олег Береза.

За його словами, дорога матиме дві смуги руху із загальною шириною проїзної частини 7,5 метрів. Крім цього, проектом передбачено влаштування однорівневих кільцевих транспортних розв’язок на початку та в кінці траси.

"Будівельні роботи розпочнемо вже у серпні місяці поточного року. На замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області роботи виконуватиме підрядна організація Автомагістраль-Південь" – йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, 30 вересня 2017 року між Стебником і селом Модричі Дрогобицького району виник карстовий провал породи і землетрус. Внаслідок цього утворилось велике провалля. Причиною його виникнення є невиконання заходів консервації рудника № 2 ПАТ "Стебницьке гірничо-хімічне підприємство "Полімінерал", що спричинило руйнування ціликів.

У червні цього року Львівська облрада звернулася до уряду з проханням створити комісію з розслідування обвалів у Стебнику та виділити кошти на ліквідацію провалля

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.