Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа у Львові

Вівторок, 25 серпня 2020, 14:40

Учням 4-9 класів дозволили проходити медогляди

школа у Львові

Максим Степанов розповів, як бути з медоглядами для учнів та як їх проходити.

Про це повідомляє Українська правда. 

Як заявив сьогодні на брифінгу міністр охорони здоров'я Максим Степанов, учні 4-9 класів мають змогу пройти повноцінні медичні огляди у різних фахівців, натомість решта учнів можуть отримати заключення у сімейних лікарів.

"Щодо медоглядів Міністерством охорони здоров'я було внесено певні зміни. Медогляди з великою кількістю лікарів можуть пройти учні 4-9 класів. Решта медичних оглядів можуть здійснюватися сімейним лікарем без великої кількості лікарів та консиліуму. Ми зробили відповідні зміни у зв'язку з епідемією і довели їх до Міністерства освіти та науки, щоб для наших громадян було менше незручностей", – наголосив Максим Степанов.

Нагадаємо, також в Україні змінили карантинні вимоги для навчання в школах. Ще раніше у МОЗ заявляли, що планують затвердити норму щодо проведення уроків викладачами в школах помаранчевої зони у захисних щитках.

Додамо, раніше у Міністерстві освіти і науки заявляли, що не будуть забезпечувати школи засобами індивідуального захисту, це завдання поклали на місцеву владу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.