Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Слуга народу

Середа, 26 серпня 2020, 15:25

Повсталі раби Садового еволюціонували іміджем до Слуги народу

Слуга народу

Слуга народу оголосила голосування для визначення свого кандидата у міські голови Львова серед трьох претендентів.

По це повідомляє Львівський осередок політичної партії Слуга народу на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні партія Слуга народу представила трьох претендентів на вибори міського голови Львова, які відбудуться 25 жовтня цього року, та оголосила про початок голосування за кращу кандидатуру.

Обрати свого кандидата у мери Львова від партії можна серед депутатів Львівської міської ради, які ще цього року входили до партії Самопоміч Тараса Кльофи і Олега Берези, а також заступника голови Львівської ОДА Юрія Холода.

"Партія Слуга Народу на Львівщині формує свою місцеву команду і активно братиме участь у цих виборах. Саме тому, представляємо вам претендентів, які достойні кандидувати на посаду міського голови Львівської об'єднаної територіальної громади (міського голови Львова). Переходьте за посиланням та обирайте для себе найкращого кандидата, який балотуватиметься від партії Слуга Народу" – йдеться у повідомленні.

Голосування відбуватиметься на цьому сайті і триматиме три дні. 

Зазначимо, Олег Береза та Тарас Кльофа наприкінці травня цього року покинули фракцію Самопоміч та утворили у Львівській міськраді депутатську групу "Позафраційні".

Кльофа працює старшим ординатором урологічного відділення клініки урології та гінекології Військово-медичного клінічного центру Західного регіону, у 2019 році він задекларував 621 тис грн доходу та 650 тис грн готівки.

Олег Береза у грудні 2019 року подав документи на посаду в.о. начальника Служби автомобільних доріг Львівщини, яку й очолив. До цього він працював директором ЛКП "Львівелектротранс". У 2019 році Береза задекларував 1,3 млн грн доходу та квартиру у новобудові, що зводить ТОВ "Авалон Статус".

Юрія Холода уряд призначив заступником голови Львівської ОДА 13 вересня 2019 року за поданням вже екс-голови Львівської ОДА Маркіяна Мальського. Новий очільник Львівщини, Максим Козицький вирішив залишити його на цій посаді. Холод курує роботу Служби у справах дітей, управління туризму та курортів, фізичної культури та спорту, галузь капітального будівництва та управління господарсько-технічного забезпечення. У 2018 році Холод задекларував 2,5 млн грн готівки та дві квартири у новобудовах Львова, а у липні йому нарахували 43 тис грн зарплати.

Додамо, ще у липні у партії наголошували, що вони висунуть свого кандидата у мери Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.