Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дитячий садочок

Четвер, 27 серпня 2020, 15:30

Один з дитячих садочків Львова закрили на карантин через Covid-19

дитячий садочок

У працівника дитячого садочку №135 виявили коронавірус, заклад закрили на карантин.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У працівника дитячого садочку №135, що на вул. Героїв Майдану, виявили коронавірус, тому в закладі тимчасово призупинили освітній процес.

"В одного з працівників закладу дошкільної освіти № 135 підтвердився Covid-19. Відтак сьогодні завідувач навчального закладу надала клопотання до відділу освіти щодо призупинення діяльності цього садочку на 2 тижні", – заявила начальниця відділу освіти Галицького і Франківського районів Львова Леся Васюта.

Вона додала, що всі працівники та вихованці садочку мають впродовж 2 тижнів перебувати на самоізоляції.

Зазначимо, станом на сьогодні 4 дитячі садочки міста до вересня є закритими на карантин: садочки №92, №125 та №129 відкриються із 1 вересня, а садочок №1 – із 4 вересня.

Нагадаємо, наприкінці липня у місті призупинили роботу дитячого садочка №12 (до 11 серпня включно) та дитячого садочка №92 (до 16 серпня включно). А на початку серпня у працівників дитячих садочків №1 та № 129 виявили коронавірус.

Додамо, у Львові садочки запрацювали з 17 липня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.