Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дитячий садочок

Середа, 5 серпня 2020, 12:29

Два дитячих садочки Львова закрили на карантин через Covid-19

дитячий садочок

У працівників двох дитячих садочків Львова виявили коронавірус, заклади закрили на карантин.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У працівників дитячих садочків №1 на вул. Олени Степанівни, 48 та № 129 на вул. Євгена Коновальця, 79 виявили коронавірус, тому в цих закладах тимчасово призупинили освітній процес.

"У Львові призупинено освітній процес у дитячому садочку № 1. Там виявили коронавірус у працівника кухні. Заклад буде зачиненим до 16 серпня. Також ПЛР-тест здав працівник садочка № 129. Результату ще немає, проте в ньому вже призупинено освітній процес до 18 серпня включно", – наголосила начальниця управління освіти Львівської міськради Зоряна Довганик.

За її словами, станом на сьогодні в місті через коронавірус закриті чотири дитячі садки, а всі працівники та вихованці цих закладів перебувають на самоізоляції.

Нагадаємо, наприкінці липня у місті призупинили роботу дитячого садочка №12 (до 11 серпня включно) та дитячого садочка №92 (до 16 серпня включно).

У Львові садочки запрацювали з 17 липня.

Додамо, з серпня в Україні запрацювавала нова система рівнів епідемічної небезпеки поширення Covid-19. Регіони України поділили на зелену, жовту, помаранчеву і червону зону залежно від рівня заповненості ліжок, кількості тестувань на 100 тисяч громадян, відсотка виявлення хворих і динаміки захворюваності. Слідкувати за введенням зон можна на інтерактивній карті.

Львів та три райони області опинилися у помаранчевій зоні поширення коронавірусу, проте У місті працюватимуть заклади фізичної культури і спорту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.