Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дитячий садочок

П'ятниця, 31 липня 2020, 13:43

У двох дитячих садочках Львова зафіксували Covid-19

дитячий садочок

У працівників двох дитячих садочків Львова виявили коронавірус, заклади закрили на карантин.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У працівників дитячих садочків №12 на вул. О. Довбуша та № 92 на вул. Карпатська виявили коронавірус, тому в цих закладах тимчасово призупинили освітній процес.

"Із середи ми призупинили освітній процес в дитячому садочку № 12, оскільки у вихователя підтвердився позитивний ПЛР-аналіз. Також піднялась температура у помічника вихователя. Цей садочок буде закритим впродовж 14 днів, до 11 серпня включно.

Також із понеділка ми закриваємо садочок № 92 (вул. Карпатська). У цьому навчальному закладі виявили Covid-19 у психолога, тому тут освітній процес буде призупинено із 3 до 16 серпня включно", – наголосила начальниця управління освіти Львівської міськради Зоряна Довганик.

Усі працівники та вихованці цих садочків мають впродовж 2 тижнів перебувати на самоізоляції.

Нагадаємо, з 14 липня обласна комісія з питань ТЕБ та НС ухвалила рішення частково послабити карантинні заходи на Львівщині: дозволила відкрити дитячі садочки, а також продовжила час роботи закладів громадського харчування до 23:00 год.

Також з 7 липня у Львівській області дозволено роботу закладів громадського харчування, готелів і фітнес-центрів, а з 17 липня у Львові запрацювали садочки. Крім цього, у місті дозволили проведення різноманітних заходів.

Загалом карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, продовжили до кінця серпня. Раніше МОЗ опублікував етапи послаблення карантину в Україні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.