Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

фестивалі у Львові

Середа, 22 липня 2020, 10:08

У Львові дозволили проводити святкування та фестивалі

фестивалі у Львові

У Львові дозволили проведення різноманітних заходів із дотриманням дистанції між людьми.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У понеділок, 20 липня, обласна комісія з питань ТЕБ і НС дозволила проводити у Львові різні заходів з дотриманням карантинних вимог.

"Обласна комісія з питань ТЕБ і НС прийняла рішення про те, заходи і події, чи це в приміщенні, чи це на вулиці, можуть відбуватися з розрахунком 1 особа на 5 кв.м. Звичайно, що потрібно буде дотримуватись дистанції. Вчора ми прийняли відповідне рішення на міській комісії, тому тепер можна проводити різні заходи, святкування", – наголосила очільниця міського штабу із прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції у Львові та заступниця міського голови з гуманітарних питань Галина Слічна.

За її словами, за останні 2 тижні у області спостерігається тенденція до зменшення кількості людей, які госпіталізуються в лікарні.

Нагадаємо, 11 липня Львівщина ввійшла у перелік областей, яким Міністерство охорони здоров'я рекомендує послабити карантин. Через це з 14 липня обласна комісія з питань ТЕБ та НС ухвалила рішення частково послабити карантинні заходи на Львівщині.

Також з 7 липня у Львівській області дозволено роботу закладів громадського харчування, готелів і фітнес-центрів, а з 17 липня у Львові запрацювали садочки.

Загалом карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, продовжили до серпня. Раніше МОЗ опублікував етапи послаблення карантину в Україні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.