Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ігор Зінкевич

Понеділок, 31 серпня 2020, 15:35

Зінкевич хоче перетворити Львів на поліційну державу з карнавалами і маскарадами

Ігор Зінкевич

Партія Варта висуватиме свого лідера Ігоря Зінкевича на посаду голови Львівської ОТГ.

Про це повідомляє пресслужба партії Варта.

Депутат Львівської міської ради, лідер партії Варта Ігор Зінкевич балотуватиметься на посаду голови Львівської ОТГ.

Як зазначається у повідомленні, висуванню Зінкевича передували ретельні обговорення.

"Сьогодні розпочинається новий етап не лише для мене, а й для сотень тих, хто вже є частиною "Варти. Ми не боїмось відповідальності за наші вчинки. Ми обрали шлях дії та не плануємо зупинятися. Але час із тих, хто часто, всупереч владі, змінює місто на краще, стати тими, хто нарешті ухвалюватиме ключові рішення на користь Львова, його мешканців. Я вірю, що кожен із нас продовжить свою роботу волонтерів, активістів, але водночас маємо і напрацювання, для реалізації яких потрібні владні інструменти", – прокоментував рішення Ігор Зінкевич.

Нагадаємо, у 2015 році Ігор Зінкевич обрали депутатом Львівської міської ради від партії "УКРОП", також депутат брав участь у парламентських виборах-2019, він подав свою кандидатуру від ОВО №116, однак не пройшов.

Ігор Зінкевич, засновник Варти-1, з жовтня 2019 року працює у Львівській національній галереї мистецтв імені Б.Г. Возницького, директором якої є Тарас Возняк. У вересні 2019 року він звільнився посади інженера-програміста Нацполіції Львівщини за власним бажанням.

Додамо, у 2019 році депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич зібрав майже 300 тис. грн готівки, однак залишився без Apple iPhone 7 та власного авто.

Також нещодавно Варіанти публікували статті, де розповідалось про зв'язок нещодавно створеної партії Варта з правоохоронними органами, а також про стосунки з міським головою Львова Андрієм Садовим.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.