Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Маруняк

Фб Христини Процак

Середа, 9 вересня 2020, 17:00

Садовий повісив на Маруняк усіх безпритульних тварин Львова

Ірина Маруняк

Андрій Садовий створив робочу групу для корегування проєкту будівництва Муніципального притулку для безпритульних тварин.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №341 від 2 вересня 2019 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групи щодо корегування проєктно-кошторисної документації на будівництво Муніципального притулку для безпритульних тварин у Львові.

"Утворити робочу групу щодо корегування проєктно-кошторисної документації на будівництво об’єкта "Муніципальний притулок для безпритульних тварин у м. Львові" – йдеться у документі.

Керівницею робочої групи стала заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

До складу групи також увійшли: в.о. директора ЛКП "Лев" Андрій Пінчук, начальник управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Антон Коломєйцев, позаштатний радник міського голови з питань поводження з тваринами у Львові Оксана Кошак, депутатка міської ради і голова постійної комісії екології Ірина Оршак.

Згідно із розпорядженням, робоча група за участю архітекторів, зоозахисників, кінологів, громадських діячів, проектантів має подати пропозиції щодо корегування проектно-кошторисної документації на будівництво притулку для безпритульних тварин.

Зазначимо, з липня цього року у Львові відтермінували будівництво притулку для тварин, аби відкоригувати проєктну документацію. Згідно зі змінами, які планують внести в проект, першочергово у місті мають збудувати: центр кремації тварин, сучасну ветеринарну клініку з грумінг-салоном та перетримкою тварин, тренувально-вигульний майданчик для собак із виставковим полем, центр адопції та продовженої перетримки безпритульних тварин з ЛКП "Лев".

Нагадаємо, з грудня 2018 року ЛКП "Лев" користується обладнанням для спалювання тварин, зокрема піч-крематор з додатковою камерою догорання, яку придбали за 996 000 грн з бюджету Львова. У травні цього року комісія фінансів та планування бюджету Львівської міськради погодила виділення з міського бюджету 800 тис. грн на облаштування двох вигульних майданчиків для тварин та 1 млн грн на будівництво муніципального центру кремації тварин.

Додамо, також у травні цьогоріч Андрій Садовий призначив в.о. директора ЛКП "Лев" замість Оксани Кошак Андрія Пінчука.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.