Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Геннадій Васьків

П'ятниця, 11 вересня 2020, 13:35

У серпні Васьків отримав 20 тисяч на відпустку

Геннадій Васьків

У серпні заступнику міського голови Львова Геннадію Васьківу нарахували 35 тис грн зарплати, з якої більше 20 тис грн становили виплати за час відпустки.

Про це повідомила Львівська міська рада у відповідь на офіційний запит Варіантів.

У серпні цього року заступнику міського голови Львова з фінансово-економічних питань Геннадію Васьківу нарахували 35 100,26 грн заробітної плати. Зокрема, у цю суму увійшли такі виплати:

- посадовий оклад – 8 400 грн;

- доплата за ранг – 390 грн;

- надбавка за вислугу років – 879 грн;

- надбавка за високі досягнення у праці – 4 834 грн;

- за період відпустки – 20 596,76 грн.

- премія за липень – 0 грн (зазначимо, у серпні, через розголос, спричинений високими зарплатами його заступників, міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що до кінця карантину премії всім заступникам та йому самому не нараховуватимуть);

- премія за серпень – не нараховувалась.

Із цих коштів Васьків сплатив 6 318,05 грн податку з доходів фізичних осіб та 526,50 грн військового збору. Відтак, фактично виплачена заробітна плата Геннадію Васьківу за серпень цього року без податків, зборів та перерахувань становила 28255,71 грн. Додамо, у січні Васьківу нарахували 97 тис грн зарплати, у лютому – 32 тис грн, у березні – 50 тис грн, у квітні – 60 тис грн, у травні – 53 тис грн, у червні – 58 тис грн, у липні – 58 тис грн.

Нагадаємо, Геннадій Васьків був виконавчим директором ТзОВ "Дунапак Україна", що належить австрійській компанії Prinzhorn Holding. У квітні 2017 року він став заступником з фінансово-економічних питань міського голови Львова Андрія Садового.

У 2018 році Геннадій Васьків задекларував 8,8 млн грн готівки, що на 3 млн грн більше, ніж у 2017 році.

Додамо, депутати Львівської міськради вимагають від Андрія Садового розібратися з ігнорування Геннадієм Васьківом засідань комісій міськради та звільнити його з посади.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.