Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Зеленський

П'ятниця, 18 вересня 2020, 10:30

Зеленський розповів анекдот про австрійські курорти в Карпатах

Володимир Зеленський

Представники австрійського бізнесу зацікавлені в інвестуванні у будівництво гірськолижних курортів в Карпатах.

Про це повідомила прес-служба Офісу президента.

Вчора, 17 вересня, під час свого візиту на Львівщину президент Володимир Зеленський заявив, що, перебуваючм з офіційним візитом у Австрії, він провів зустріч з представниками місцевого бізнесу, на якій, серед іншого, обговорювалося питання розвитку Карпат.

Зокрема, йшлося про інвестиції у гірськолижні курорти.

"Для нас це є дуже важливим, для мене особисто. Ми домовилися, що після Covid-19 зможемо зібрати австрійські бізнеси, які є фахівцями в цьому напрямку" – наголосив Володимир Зеленський.

За його словами, завдяки гірськолижним курортам Австрія щороку отримує 15 млрд євро прибутку, тому австрійський бізнес зацікавився розвитком цього напряму в Україні.

Зеленський наголосив, що українська держава готова забезпечити інфраструктуру. Він нагадав, що в Карпатах триває масштабний ремонт доріг.

Зазначимо, у грудні 2019 року в області підписали Меморандум про співпрацю для реалізації ініціативи Карпатське коло.

Додамо, детальніше про приїзд Володимира Зеленського на урочисту церемонію відкриття міжнародних військових навчань Rapid Trident-2020 можна прочитати у статті "Маленький Зеленський на великому полігоні".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.