Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Валерій Веремчук

Вівторок, 22 вересня 2020, 10:00

Веремчук очолив список Варти до Львівської міськради

Валерій Веремчук

Варта затвердила своїх кандидатів на місцеві вибори.

Про це повідомляє політична партія "Варта".

У суботу, 19 вересня, "Варта" затвердила списки кандидатів, що братимуть участь у місцевих виборах у Львові та Львівській області – до рад різних рівнів.

Зокрема, на посаду голови Львівської ОТГ від партії балотуватиметься депутат Львівської міської ради від Укропу, лідер партії "Варта", керівник ГО "Варта-1" Ігор Зінкевич.

Список партії у Львівську міську раду очолив керівник "Народної Самооборони" Львівщини і чинний депутат міськради від Народного контролю Валерій Веремчук. Також у першій п’ятірці: Ігор Зінкевич, волонтер та адвокат Юрій Мартинюк, керівниця ГО "Варта-700" Наталія Шелестак, керівниця "Центру допомоги сім’ям учасників АТО" Неля Васюта.

До списку по окремих округах Львівської ОТГ потрапили чинні депутати Львівської міськради з Народного контролю Тарас Ворко, Ірина Оршак та місцеві активісти.

Першу п’ятірку партії до Львівської обласної ради очолює Наталія Шелестак. Крім неїу список входять: підприємець, директор Львівського обласного діагностичного центру Роман Пукаляк, завідувачка дитячого відділення Львівської обласної інфекційної лікарні Софія Кащевська, чемпіон світу з боксу Андрій Котельник.

Варіанти публікували статті, де розповідалось про зв'язок нещодавно створеної партії Варта з правоохоронними органами, а також про стосунки з міським головою Львова Андрієм Садовим.

Нагадаємо, ЦВК оголосила з 5 вересня 2020 року початок передвиборчої кампанії, а 10 серпня ЦВК сформувала склад Львівської обласної, районних та міських територіальних виборчих комісій для проведення місцевих виборів, які відбудуться 25 жовтня. Під час виборів на Львівщині працюватимуть 47 ТВК, переглянути склад цих комісій можна за посиланням. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.