Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юлія Гвоздович

Фб Юлія Рудницького

П'ятниця, 25 вересня 2020, 10:39

Угепівочка Гвоздович охоче очолить вафельне тісто

Юлія Гвоздович

Депутатка Львівської міськради Юлія Гвоздович подала свою кандидатуру на вибори міського голови Львова.  

Про це повідомила Юлія Гвоздович у Інстаграмі.

Вчора, 24 вересня, депутатка Львівської міської ради від Української Галицької Партії Юлія Гвоздович офіційно зареєструвалася кандидаткою на посаду міського голови Львова.

"Ну тепер усе офіційно. Зареєструвалась кандидатом на Львівського міського голову. Маю 30 днів, щоб переконати вас, що моя команда гідна вашої довіри. Я зібрала команду фахівців, ентузіастів і дуже ідейних людей, які готові взяти на себе відповідальність за кожен напрям у роботі нашого міста і ми маємо як необхідні так і креативні ідеї у кожному напрямку" – написала Юлія Гвоздович.

Зазначимо, Юлія Гвоздович – менеджерка проектів ГО "Українська Галицька Асамблея" та членкиня Української Галицької Партії, на місцевих виборах 2015 року пройшла до Львівської міської ради від цієї партії.

Є співзасновницею і головою громадської організації "Батьки в дії" та жіночого руху "За гідні пологи".

У 2019 році вона задекларувала 99 тис грн зарплати, натомість дохід Гвоздович у 2017 році склав 433 076 грн, а у 2018 році – 69 394 грн.

Додамо, вперше стало відомо, що Гвоздович балотуватиметься у міські голови Львова від Української Галицької Партії, ще у серпні 2020 року.

Раніше про участь у виборах на посаду голови Львівської ОТГ заявили: чинний міський голова Львова Андрій Садовий, лідер "Варти" Ігор Зінкевич, лідер громадської організації "Ідея нації" Остап Стахів та Тарас Кльофа, якого висунула партія "Слуга народу", екс-нардепка Оксана Юринець від партії "Удар", нардеп від партії "Голос" Ярослав РущишинРуслан Кошулинський від ВО ""Свобода, керівник управління інвестиційної політики Львівської ОДА Роман МатисНаталія Ван Доеверен від партії "Духовна Україна".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.