Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

трамвай №1

Львівелектротранс

П'ятниця, 25 вересня 2020, 14:25

У Львові через ремонт вулиці Бандери змінять маршрут трамваю №1

трамвай №1

З 28 вересня трамвай № 1 тимчасово курсуватиме за зміненим маршрутом.

Про це повідомляє прес-служба ЛКП "Львівелектротранс".

З понеділка, 28 вересня, через проведення капітального ремонту на вулиці Степана Бандери, на ділянці від вул. Г. Чупринки до вул. Антоновича, електротранспорт тимчасово курсуватиме за зміненими маршрутами.

Зокрема, трамвай №1 курсуватиме за маршрутом: Залізничний вокзал – вул. Городоцька – вул. Гонти – вул. Підвальна – вул. Личаківська – Погулянка та у зворотному напрямку.

Крім цього, на період завершення капітального ремонту на вулиці Шевченка, трамвайний маршрут №7 тимчасово не курсуватиме до травня 2021 року. Натомість на лінії маршруту курсуватиме трамвай №1 у кількості 8 одиниць. Інтервал руху становитиме 8 хв.

Зазначимо, виконавцем робіт капітального ремонту на вулиці Степана Бандери є ЛКП "Львівавтодор". ЛКП "Львівелектротранс" подало тимчасову схема трамвайного маршруту №1 на період реконструкції цієї вулиці.

Нагадаємо, з 28 вересня у Львові розпочинають ремонт вул. С. Бандери, на ділянці від вул. Чупринки до вул. Антоновича, тому цей відрізок дороги перекриють для транспорту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.