Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. С.Бандери

Вівторок, 22 вересня 2020, 15:34

У Львові змінять рух маршруток і трамваїв через ремонт вулиці Бандери

вул. С.Бандери

З 28 вересня розпочнеться реконструкція вул. С. Бандери, відбудуться зміни у русі чотирьох маршрутів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З 28 вересня у Львові розпочинають ремонт вул. С. Бандери, на ділянці від вул. Чупринки до вул. Антоновича, тому цей відріхок дороги перекриють для транспорту.

"Відповідно трамвай № 1, який курсує від Залізничного вокзалу, поїде по вул. Городоцькій, і кінцева зупинка з вул. Пасічної буде змінена на Погулянку. Таким чином трамвай № 7, який курсував від ц. св. Анни до Погулянки, тимчасово буде призупинено. Натомість автобусні маршрути № 15 і № 41 поїдуть по вул. Чупринки", – розповів заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури міськради Андрій Білий.

Зазначимо, довжина ділянки вулиці, яку ремонтуватимуть, – 1 км 50 м, її поетапно перекриватимуть її для руху транспорту. Виконуватиме роботи ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" на замовлення ЛКП "Львівавтодор". Загальна вартість реконструкції – 209,5 млн грн. 

Нагадаємо, у грудні 2018 року у Львові презентували проект реконструкції вул. Степана Бандери, яка здійснюється у рамках проекту "Вулиця для всіх". Ще у 2015 році Львів та Лейпціг підписали Меморандум про співпрацю, який передбачає перепланування цієї вулиці. 

А у лютому 2019 року "Львівавтодор" замовив проект реконструкції вул. С.Бандери за 1,7 млн грн у інституту "Містопроект".

У травні голова Львівської ОДА Максим Козицький погодив для Львівської міськради проектну документацію реконструкції вул. С. Бандери вартістю у 246 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.