Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

П'ятниця, 25 вересня 2020, 18:15

25 вересня: найпопулярніші пошукові запити Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 25 вересня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію про те, що цього дня світ відзначає Всесвітній день сновидінь, Всесвітній день таблиці множення, Всесвітній день фармацевта, День "обійми вегетаріанця", День математичних оповідань, Всесвітній день легенів.

Православна церква 25 вересня вшановує пам'ять великомученика Артемона. У народі день назвали Змійовик, цього дня змії повзуть в укриття, щоб перечекати зиму. А виповзають вони "на свободу" 4 червня (на Василіска). 

Також українці цікавилися, що розробники гри Mafia: Definitive Edition випустили її релізний трейлер під назвою "Коли все не те, чим здається". Він опублікований на офіційному каналі Mafia Game на YouTube.

Спочатку Mafia: Definitive Edition повинна була вийти 28 серпня на ПК, PlayStation 4 і Xbox One. Скоріш за все, розробники вирішили перенести гру через погані відгуків на ремейк другої частини. Mafia II: Definitive Edition вийшла 19 травня. Користувачі розкритикували перевидання за технічні помилки, проблеми зі збереженнями, відсутність фізики одягу й застарілі анімації.

Ці запити набрали понад 5 тисяч українців.

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що: 

- Угепівочка Гвоздович охоче очолить вафельне тісто;

- Депутатка Мирослава Лісна померла від Covid-19;

- Жоден з районів Львівщини не потрапив червоної карантинної зони;

- Протестантська етика громадянки Ван Доеверен огорне Львівщину духовним капіталізмом;

- Територію виправної колонії на Хуторівці планують забудувати офісами, спорткомплексом і медіатекою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.