Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Вівторок, 6 жовтня 2020, 18:15

6 жовтня: найпопулярніші пошукові запити Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 6 жовтня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію про те, що вчора  Міністерство цифрової трансформації разом з президентом Володимиром Зеленським на івенті "Дія. Самміт" презентували 10 нових державних електронних послуг. Це перший масштабний "апгрейд" проекту "Цифрова держава", який стартував 7 лютого 2020 із запуску додатку державних онлайн-послуг "Дія".

Сьогодні додатком "Дія" користуються п’ять мільйонів осіб. Україна стала першою в світі країною, яка запустила цифрові паспорти і стала четвертою країною в Європі, яка запустила цифрові водійські посвідчення та електронний технічний паспорт.

Також українці цікавилися, що Центральна виборча комісія Киргизстану визнала недійсними результати парламентських виборів.

Зазначимо, у Киргизстані у виборах 4 жовтня до парламенту, куди обирається 120 депутатів, брали участь 16 партій. За попередніми даними, семивідсотковий виборчий бар'єр подолали чотири з них. Це провладні "Бірімдік" і "Мекенім Киргизстан", а також центристська "Киргизстан" й опозиційна "Бутун Киргизстан".

5 жовтня місцеві партії Бішкека вийшли на мітинги незгоди з результатами парламентських виборів. На акції протести вийшли кілька тисяч людей. Акції переросли в сутички з поліцією.

Ці запити набрали понад 5 тисяч українців.

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що: 

- Принади 17 партій підштовхують львівського виборця до келішка оковитої;

- Популярний Яворів штурмує дюжина охочих обивателів;

- Дев'ять парасольок літатимуть над Рава-Руською до кінця виборів;

- Мером Ходорова хочуть стати шестеро осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.