Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Вівторок, 20 жовтня 2020, 11:26

Облрада Львівщини планує взяти кредит для будівництва і ремонту доріг на Львівщині

Львівська облрада

Львівська облрада вперше планує взяти кредит у банку на 350 млн грн для будівництва і ремонту доріг на території області.

Про це йдеться у проекті рішення, підготовленому на розгляд сесії Львівської обласної ради, яка відбудеться після проведення місцевих виборів 25 жовтня.

Ще 16 жовтня на сайті Львівської облради зареєстрували проект рішення, згідно із яким облрада візьме позику до обласного бюджету у 350 мільйонів гривень в АТ "Укрексімбанк".

Термін кредиту – 3 роки з можливістю дострокового погашення, а відсоткова ставка за користування кредитними коштами розраховується як облікова ставка Нацбанку збільшена на 6%, але не може перевищувати 25%.

Як йдеться у проекті рішення, кредит планують взяти для будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг у області.

Додамо, ЄБРР з грудня може прокредитувати на 450 млн євро реконструкцію автодороги Київ-Одеса і кільцевої дороги Львова. Роботи стартують у 2021 році.

Також у квітні цього року голова Львівської ОДА Максим Козицький розпорядився викупити приватні землі у Жовківському, Кам'янка-Буському та Яворівському районах для будівництва північної об'їзної дороги Львова. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.