Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Фб Максима Козицького

Середа, 29 квітня 2020, 14:05

Козицький стане королем об'їзної дороги Львова

Максим Козицький

Максим Козицький розпорядився викупити приватні землі у трьох районах Львівщини для будівництва північної об'їзної дороги Львова.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Максима Козицького №268 від 24 квітня 2020 року.

Згідно з документом Максим Козицький зобов'язав викупити у власників земельні ділянки у Жовківському, Кам'янка-Буському та Яворівському районах для передачі Службі автомобільних доріг Львівщини для будівництва північної об'їзної дороги Львова.

Загалом планують викупити 43 земельні ділянки загальною площею 5,7428 га.

"Зобов'язую викупити з метою передачі Службі автомобільних доріг у Львівській області у постійне користування для реалізації проєкта "Будівництво північної ділянки об'їзної дороги м. Львів Львівська область" земельні ділянки та інші об'єкти нерухомого майна, що на них розсташовані, у власників за переліком згідно з додатком" – йдеться у розпорядженні.

До 2 листопада 2020 року необхідно скерувати на адресу ЛОДА інформацію про результати виконання розпорядження, зокрема укладання договорів купівлі-продажу або ж неотримання згоди від власників.

Фінансові витрати, пов'язані із викупом земельних ділянок, а саме проведення експертної грошоіої оцінки, здійснюють за рахунок Служби автомобільних доріг.

Нагадаємо, 24 квітня Максим Козицький продав дві земельні ділянки у Рудківському дендропарку для розміщення будівель переробної промисловості.

9 квітня Максим Козицький дозволив розбудувати гірськолижний комплекс "Захар Беркут" у селі Волосянка, а згодом скасував свій дозвіл.

Додамо, 25 березня цього року Максим Козицький розпорядився продати землю біля села Залужжя Яворівського району для будівництва бази відпочинку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.