Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

фейсбук Ростислава Тістика

П'ятниця, 23 жовтня 2020, 11:40

У Новояворівську вчасно розпочали опалювальний сезон – Тістик

фейсбук Ростислава Тістика

У Новояворівську вперше за декілька років вчасно розпочали опалювальний сезон.

Про це під час виїзної наради на Новояворівську ТЕЦ повідомив народний депутат від Львівщини Ростислав Тістик.

З 20 жовтня, у Новояворівську розпочався опалювальний сезон.

"Це велика перемога! Вже сьогодні в домівках мешканців Новояворівська буде тепло!

Перш за все, хочеться подякувати колективу. Я спілкувався із керівництвом ТОВ Нафтогазу та був приємно здивований, адже є багато амбітних планів рухатись вперед. Дякую всім, хто тут працює, хто не покладав рук і вірив успішне майбутнє для мешканців міста. Радий, що спільними зусиллями вдалося зберегти колектив у повному складі та забезпечити вчасну та належну оплату праці!  Це велика спільна перемога та Уряду, і представників місцевого та районного самоврядування, і АРМИ, працівників підприємств та жителів міст!", – говорить Ростислав Тістик.

Виїзна нарада щодо початку опалювального сезону ТЕЦ м. Новояворівськ відбулася також за участі виконавчого директор ТОВ "НафтогазТепло" Романа Зубика, заступника голови ЛОДА Івана Собка та представників місцевого та районного самоврядування.

Нагадаємо, саме нардеп Ростислав Тістик  раніше повідомляв, що триматиме питання своєчасного запуску ТЕЦ на особистому контролі. Депутат Верховної ради неодноразово звертався до уряду з проханням розв'язувати проблему на Львівщині та безпосередньо відвідував ТЕЦ в Новояворівську.

Минулоріч у Новояворівську та Новому Роздолі розпочали опалювальний сезон лише наприкінці листопада. Тоді ж Варіанти побували у Новому Роздолі та дізналися, як живуть мешканці цього міста в умовах опалювальної катастрофи.

Загалом опалювальний сезон для населення у Львівській області цьогоріч розпочався 19 жовтня. Станом на зараз Львівщина увійшла в опалювальний сезон на 100% - запевняють у ЛОДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.