Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юлія Гвоздович

Понеділок, 2 листопада 2020, 12:52

Галицьке блогощеня меркиці Гвоздович спонукало лиш Саломона Самсоновича та Африкана Свиридовича

Юлія Гвоздович

На виборах голови Львівської ОТГ депутатка Львівської міськради Юлія Гвоздович набрала 2,28% голосів.

Про це повідомляє Державний реєстр виборців. Львівщина на своїй сторінці  Фейсбуці. 

Міська територіально-виборча комісія оприлюднила офіційні результати першого туру виборів голови Львівської ОТГ. Згідно із ними, депутатка Львівської міської ради від Української Галицької Партії Юлія Гвоздович на виборах отримала 2,28% – за неї проголосували 5 179 львів'ян.

Зазначимо, 24 вересня Юлія Гвоздович офіційно зареєструвалася кандидаткою на посаду міського голови Львова. Гвоздович – менеджерка проектів ГО "Українська Галицька Асамблея" та членкиня Української Галицької Партії, співзасновниця і голова громадської організації "Батьки в дії" та жіночого руху "За гідні пологи", на місцевих виборах 2015 року пройшла до Львівської міської ради від цієї партії.

У 2019 році вона задекларувала 99 тис грн зарплати, натомість дохід Гвоздович у 2017 році склав 433 076 грн, а у 2018 році – 69 394 грн.

Нагадаємо, другий тур виборів голови Львівської ОТГ відбудеться на 22 листопада. У ньому візьмуть участь чинний міський голова Львова Андрій Садовий та народний депутат від "Європейської Солідарності", екс-голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Загалом ЦВК зареєструвала 17 кандидатів на посаду міського голови Львова. 

Додамо, у неділю, 25 жовтня, в Україні стартували місцеві вибори. У Львові на виборах явка склала 38,6%, проголосували 220 415 виборців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.