Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори 2020

Середа, 4 листопада 2020, 14:05

Лозинський, Королюк і Юзвяк очолять Рудки, Хирів і Новий Калинів

вибори 2020

ЦВК затвердила результати виборів на посаду голови Рудківської, Хирівської та Новокалинівської ОТГ.

Центральна виборча комісія оприлюднила офіційні результати виборів на посаду міського голови у Рудках, Хирові та Новому Калиневі Самбірського району.

Зокрема, перемогу на виборах голови Рудківської ОТГ здобув чинний міський голова Рудок Іван Лозинський, який йшов як самовисуванець. За нього проголосували 56,46% виборців, що становить 5212 голосів. 

Лозинський є головою Рудківської міської ради з листопада 2015 року. 29 жовтня 2017 року на виборах до об'єднаних громад він також переміг і очолив Рудківську ОТГ. У 2016 році Лозинський задекларував 101 тис грн доходу.

Загалом на посаду міського голови Рудок претендували 6 осіб.

Додамо, у 2019 році Варіанти відвідали Рудківську міську об'єднану територіальну громаду. Детальніше у статті – "Рудки малі та великі".

Мером Хирова стане самовисуванка Мирослава Королюк, голова Слохинівської сільської ради, колишня вчителька математики та християнської етики у хирівській школі. За неї проголосували 29,25% виборців, що становить 1734 голосів. 

Загалом на посаду міського голови Хирова претендували 9 осіб.

Новокалинівську міську раду очолить самовисуванець, чинний міський голова Богдан Юзвяк. За нього проголосували 49,63% виборців, що становить 2683 голосів. Юзвяк з липня 2005 року є головою Новокалинівської міської ради.

Загалом на посаду міського голови Нового Калиніва претендували 6 осіб.

Додамо, у 2016 році Варіанти відвідали Новокалинівську міську об'єднану громаду. Інформація – у статті "Цей прекрасний Новий Калинів".

 

Нагадаємо, у неділю, 25 жовтня, в Україні стартували місцеві вибори. У Львові на виборах явка склала 38,6%, проголосували 220 415 виборців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.