Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Новий Калинів

Середа, 4 листопада 2020, 15:22

До Новокалинівської міськради проходять три партії та самовисуванці

Новий Калинів

ЦВК затвердила результати виборів до Новокалинівської міської ради.

Центральна виборча комісія оприлюднила результати виборів до Новокалинівської міської ради Самбірського району.

До міськради Нового Калиніва обрали 22 депутатів від трьох політичних партій та ще 18 депутатів пройшли як самовисуванці.

Зокрема, від партії Народний Рух України у раду пройшли 2 депутати, від партій "Громадянська позиція" та ВО "Батьківщина" – по 1 депутату.

Нагадаємо, у неділю, 25 жовтня, в Україні стартували місцеві вибори. Новокалинівську міську раду очолить самовисуванець, чинний мер Богдан Юзвяк. А загалом на посаду міського голови Нового Калиніва претендували 6 осіб.

Нагадаємо, у 2016 році Варіанти відвідали Новокалинівську міську об'єднану громаду. Інформація – у статті "Цей прекрасний Новий Калинів".

Додамо, у червні, згідно із реформою адміністративно-територіального устрою України, Львівщину поділили на сім районів: Львівський, Червоноградський, Стрийський, Самбірський, Дрогобицький, Золочівський та Яворівський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.